Utflyttad verksamhet/kollo

Helleborusomsorg AB bedriver utflyttad verksamhet i form av läger. Vi erbjuder barn och ungdomar 10-18år som är normalbegåvade med diagnos inom Autismspektrum och är berättigade till LSS att följa med vår verksamhet vid två tillfällen per år. Sommar och vinter har vi vår verksamhet i fjällen där tillfälle ges för rekreation, social träning samt utmana nya situationer och miljöer samt bryta social isolering.

Vår utflyttade verksamhet består av erfaren och duktig personal, grupperna är ca 5-7 ungdomar samt personal som tillsammans åker under 4 dygn. Det ges möjlighet att träna på nya miljöer och lära känna andra barn & ungdomar under ordnade former.

För att söka till vår utflyttade verksamhet/ läger vistelse kontaktar ni vår verksamhetschef My Hvittfeldt på mobil: 0739-422985 samt kontaktar er kommun/ LSS handläggare för godkännande av dygn.