Handledning/Utbildning med lotta curbo

Såhär tycker de som hört lotta föreläsa:

“Hej Lotta, och stort tack för en mycket inspirerande föreläsning i tisdags kväll - den gav mig mycket!”

“Tack för en bra föreläsning i tisdagskväll, hann inte tacka dig, vilket jag borde ha gjort. Din sprudlade energi och ditt engagemang är beundransvärt vilket säkert får folk att lyssna och ta till sig dina budskap. Att du dessutom delade med dig av dina egna erfarenheter som skolelev/barn/ungdom förälder m.m. tillförde mycket, tack för det.”

“Lotta gjorde en bra inledning och presentation samt en bra avslutning och sammanfattning, hon gav också energi i rummet.”

“Lotta som moderator var helt lysande och satte huvudet på spiken med sin klockrena förklaring och berättelse hur barn kan bete sig med någon form av ADHD. Hennes berättelse om hennes uppväxt var så målande och verklig och ärlig så den var bara helt fantastisk.”

Helleborus_vs3_Sida_1.jpg
Helleborus_vs3_Sida_2.jpg